Boek: Het verdwenen kind

 

 

𝐓𝐡𝐞 𝐌𝐢𝐬𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐡𝐢𝐥𝐝 / 𝐇𝐞𝐭 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐰𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐊𝐢𝐧𝐝  - 𝐑𝐚𝐢𝐧𝐛𝐨𝐰𝟒𝐊𝐢𝐝𝐬 𝐞𝐧 𝐄𝐫𝐢𝐤 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐨𝐧𝐬

 

Erik Persoons is een toffe Peer. Op 3 februari hield hij in zijn woonplaats Peer een feestje ter faveure van de release van maar liefst twee nieuwe boeken van zijn hand. Het feestje werd verrijkt met Keniaanse muziek, dans en optredens.

Erik schreef een tweede deel van de Safari Sisters (waarover een separate recensie zal verschijnen) en hij bracht daarnaast dit tweetalige jeugdboek uit.

 

Erik staat bekend om zijn projecten waarbij hij samen met kinderen een boek schrijft. In dit geval is hij nog eens over zijn eigen grenzen gegaan door ook naar een ander continent te reizen. Tijdens zijn bezoek aan het werk van Rainbow4Kids in Kenya maakte hij niet alleen kennis met een vorm van gesponsord onderwijs maar ook met een hele groep kinderen die samen in de zesde klas zitten van de Rainbow4Kids school.

Hij vroeg hen naar hun toekomst en hun droombeeld. Deze toekomstdromen maakte hij werkelijkheid door zowel de kinderen als hun wens te vereeuwigen in zijn eerste tweetalige jeugdboek, waardoor ieder kind een separaat rolletje speelt in het verhaal.

 

The Missing Child/Het Verdwenen Kind bevat op de linker pagina het Nederlandse verhaal en op iedere rechterpagina het Engelstalige verhaal. Het bevordert de leesbaarheid, blijkt in beide talen nagenoeg dezelfde lengte te hebben en daagt kinderen uit het ook in het Engels te lezen. Het verhaal is geweldig spannend en is zo liefdevol geschreven dat het ontroert.

 

Erik Persoons heeft een groot hart en zet dat open voor de hele wereld. Hij zet ieder kind uit de genoemde klas in het zonnetje en leert wijze levenslessen. Het boek heeft een ISBN-nummer maar dit heeft geen meerwaarde. Omdat de gehele opbrengst van dit boek naar Rainbow4Kids gaat, geeft Erik aan dat het boek slechts op enkele plaatsen te verkrijgen is.

U kunt het boek aankopen via: www.ErikPersoons.com of katrien@rainbow4kids.be.

 

Het boek is niet verkrijgbaar in de boekhandel.

 

Het boek kost € 15 en je steunt hier het onderwijsproject mee dat alle kinderen in Ukunda middels sponsoring in staat stelt goed onderwijs te volgen. Het verhaal in het boek gaat over Hatibu, een jongen die op school hoort dat er een kind vermist wordt. Hij gaat zelf op onderzoek uit en stuit al snel op een aantal grote gevaren. Met de hulp van een tweetal mysterieuze mannen en al zijn klasgenoten hoopt hij wel het verdwenen kind te kunnen vinden.

 

⭐️⭐️⭐️ Geloof, hoop en (naasten)liefde zijn thema’s in dit hartverwarmende en spannende boek. Om te lezen en om van te leren. Voor kinderen vanaf 9 jaar. Lees dit boek en steun dit goede doel.

 

Genre: jeugdboek
Uitgeverij: Storyland en Eigen Beheer
ISBN: 9789403682655
Uitvoering: paperback
Aantal pagina’s: 101
Verschijningsdatum: februari 2023