Trooper

 

Weet je het al? Je kan een gift doen aan Rainbow4Kids, zonder dat het je 1 euro kost!

 

Rainbow4Kids heeft een account op Trooper, een website voor online shopping, waar veel bekende webwinkels op aangesloten zijn.

 

Via deze link: www.trooper.be/rainbow4kids kun je onmiddellijk beginnen te shoppen. 

 

Zo steun je Rainbow4Kids zonder dat het je een euro extra kost

Per online aankoop gedaan via onze Trooperpagina bij shops zoals: About you - Aqualibi - Auto 5 - Beekse Bergen - Belvilla -Bobbejaan land -  Bol.com - Booking.com - Brantano - Bristol - Collishop - Connections - Coolblue- Dag Allemaal - De Morgen - E5 - Etam - Flair - Fnac - Fun - Hema - Het Laatste Nieuws - Humo - ICI Paris XL - JBC - Ketnet musical 'Troep' - Knack - La Redoute - Lidl - Neckermann - Nest - Orange - Piet Piraatshow - Pizza Hut - Plopsa - Puma - Sport voetbal magazine - Torfs - Walibi - Vakantieveilingen - Vistaprint - Zeb - Zalando ... gaat er gemiddeld 5% naar Rainbow4Kids.

Je kunt bij meer dan 260 webshops terecht voor al ja aankopen en er komen wekelijks nieuwe webshops bij. Bezoek dus regelmatig onze Trooperpagina: www.trooper.be/rainbow4kids.