Trooper

 

Weet je het al? Je kan een gift doen aan Rainbow4Kids, zonder dat het je 1 euro kost!

 

Rainbow4Kids heeft een account op Trooper, een website voor online shopping, waar veel bekende webwinkels op aangesloten zijn.

 

Via deze link: www.trooper.be/rainbow4kids kun je onmiddellijk beginnen te shoppen. 

 

Zo steun je Rainbow4Kids zonder dat het je een euro extra kost.

 

Per online aankoop gedaan via onze trooperpagina bij shops zoals: About you - Aqualibi - Auto 5 - Beekse Bergen - Belvilla -Bobbejaan land -  Booking.com - Brantano - Bristol - Collishop - Connections - Coolblue- Dag Allemaal - De Morgen - E5 - Etam - Flair - Fnac - Fun - Hema - Het Laatste Nieuws - Humo - ICI Paris XL - JBC - Knack - La Redoute - Lidl - Nest - Pizza Hut - Plopsa - Roompot - Sport voetbal magazine - Torfs - Walibi - Zeb - Zalando ... gaat er gemiddeld 5% naar Rainbow4Kids.

 

Je kunt bij meer dan 250 webshops terecht voor al ja aankopen en er komen wekelijks nieuwe webshops bij. Bezoek dus regelmatig onze Trooperpagina: www.trooper.be/rainbow4kids.

 

 

Gelezen in 'De Streekkrant' van 2 januari 2019

In De Streekkrant zien ze het zo: Trooper is een beetje als de warmste week, maar dan het hele jaar door. We kunnen daarmee leven. 😍

 

 

Het is nu het moment om je vakantie te plannen

Wij weten het uit ervaring. Het is nu het moment om je vakantie voor 2019 te boeken. Grote bedragen in combinatie met stevige commissies kunnen écht veel opleveren. Mis ze niet, want er staan er echt wel veel op de reissites die je kunt vinden via www.trooper.be/rainbow4kids. Zet dus je Trooperpet al maar op als je boekt en vertel aan iedereen om hetzelfde te doen. Op die manier kunnen jullie reeds uitzien naar een toffe vakantie en steunen we bovendien ook Rainbow4Kids nog eens.