Trooper - Leuk steuntje Makro

 

Weet je het al? Je kan een gift doen aan Rainbow4Kids, zonder dat het je 1 euro kost!

 

Rainbow4Kids heeft een account op Trooper, een website voor online shopping, waar veel bekende webwinkels op aangesloten zijn.

 

Via deze link: www.trooper.be/rainbow4kids kun je onmiddellijk beginnen te shoppen. 

 

Zo steun je Rainbow4Kids zonder dat het je een euro extra kost

Per online aankoop gedaan via onze Trooperpagina bij shops zoals: About you - Aqualibi - Auto 5 - Beekse Bergen - Belvilla - Bobbejaan land -  Bol.com - Booking.com BENELUX - Brantano - Bristol - Collishop - Collect&Go - Connections - Coolblue - Dag Allemaal - Domino's Pizza - Etam - Flair - Fnac -  Hema - Het Laatste Nieuws - Humo - ICI Paris XL - Knack - La Redoute - Lidl - Nest - Orange - Pizza Hut - Plopsaland - Puma - Sport voetbal magazine - Torfs - Walibi - Vakantie veilingen - Vistaprint - Zeb ... gaat er gemiddeld 5% naar Rainbow4Kids.

Je kunt bij meer dan 300 webshops terecht voor al ja aankopen en er komen wekelijks nieuwe webshops bij. Bezoek dus regelmatig onze Trooperpagina: www.trooper.be/rainbow4kids.

 

________________________________________________________________________________________________________

 

EEN LEUK STEUNTJE

Da’s kassa-kassa voor je favoriete vereniging Rainbow4Kids

 

Je kunt Rainbow4Kids niet alleen gratis steunen door je online aankopen te doen via www.trooper.be/rainbow4kids maar ook via je Makrokaart kan je ons steunen. Het enige wat je moet doen, is je Makrokaart koppelen aan onze account. Dat kan via de website www.leuksteuntje.be.

Volg daar al de nodige stappen en kies Rainbow4Kids als je favoriete vereniging. Het kost je niets, maar het brengt ons bij elke aankoop 3% op. Als je elke week gaat winkelen voor 100 euro, spaar je in je eentje al snel 150 euro bij elkaar. En zoals voor iedereen geldt ook voor ons de leuze: alle beetjes helpen.

Dank om ons op deze manier te steunen.