Trooper

 

Weet je het al? Je kan een gift doen aan Rainbow4kids, zonder dat het je 1 euro kost!

 

Rainbow4kids heeft een account op Trooper, een website voor online shopping, waar veel bekende webwinkels op aangesloten zijn.

 

Via deze link: www.trooper.be/rainbow4kids kun je onmiddellijk beginnen te shoppen. 

 

Zo steun je Rainbow4kids zonder dat het je een euro extra kost.

 

Per online aankoop gedaan via onze trooperpagina bij shops zoals: Belvilla - Booking.com - Brantano - Bristol - Collishop - Connections - Coolblue- E5 - Etam - Fun - Hema - ICI Paris XL - JBC - La Redoute - Pizza Hut - Plopsaland - Torfs ... gaat er gemiddeld 5% naar Rainbow4kids.

 

 

Sinterklaas

Ook Sinterklaas gaat met zijn tijd mee en doet zijn inkopen online via www.trooper.be/rainbow4kids.be. Op deze manier krijgen zijn Keniaanse vriendjes van de Rainbow4kids school ook nog extra centjes in hun schoen.🎁 🎁 🎁

 

December = Wijnmaand! Scholl 🍾

🍷 Heel de maand december liggen er 3 uitzonderlijke wijnpakketten met kortingen tot 45% klaar in de Trooperkelder. Ze zijn samengesteld in samenwerking met wijnvoordeel.be. Haast u dus naar trooper.be/rainbow4kids. Bij ieder pakket dat jij bestelt, gaat er 3,6% naar Rainbow4kids.be. Dat is niet wijn-ig he 😜 🍷