Trooper

 

Weet je het al? Je kan een gift doen aan Rainbow4Kids, zonder dat het je 1 euro kost!

 

Rainbow4Kids heeft een account op Trooper, een website voor online shopping, waar veel bekende webwinkels op aangesloten zijn.

 

Via deze link: www.trooper.be/rainbow4kids kun je onmiddellijk beginnen te shoppen. 

 

Zo steun je Rainbow4Kids zonder dat het je een euro extra kost

Per online aankoop gedaan via onze Trooperpagina bij shops zoals: About you - Aqualibi - Auto 5 - Beekse Bergen - Belvilla -Bobbejaan land -  Bol.com - Booking.com - Brantano - Bristol - Collishop - Connections - Coolblue- Dag Allemaal - De Morgen - E5 - Etam - Flair - Fnac - Fun - Hema - Het Laatste Nieuws - Humo - ICI Paris XL - JBC - Ketnet musical 'Troep' - Knack - La Redoute - Lidl - Neckermann - Nest - Orange - Piet Piraatshow - Pizza Hut - Plopsa - Puma - Roompot - Sport voetbal magazine - Torfs - Walibi - Vakantieveilingen - Vistaprint - Zeb - Zalando ... gaat er gemiddeld 5% naar Rainbow4Kids.

Je kunt bij meer dan 260 webshops terecht voor al ja aankopen en er komen wekelijks nieuwe webshops bij. Bezoek dus regelmatig onze Trooperpagina: www.trooper.be/rainbow4kids.

 

Dreamland

Yes πŸ™Œ, vanaf 1 maart steunt ook Dreamland jouw vereniging als je via www.trooper.be/rainbow4kids passeert! πŸ˜ Moest je het nog niet weten, je kunt daar ook terecht voor reis en kampmateriaal β›ΊοΈ of een setje tuinstoelen! Kwestie van op tijd uitkijken naar het schone weer he! πŸ˜Ž

 

 

Hey vrienden van Rainbow4Kids,

 

Ben jij nog een Troopertwijfelaar? Misschien omdat bol.com niet beschikbaar was op de trooper.be/rainbow4kids?

Wel, we hebben het kunnen bolwerken. Bol.com staat eindelijk op trooper.be/rainbow4kids met hun met 16 miljoen beschikbare producten, in werkelijk alle categorieën, met een gemiddelde commissie van 2%!

Ga zeker eens kijken of nog beter, doe nu  uw eerste aankoop. Rainbow4kids vzw zal je heel dankbaar zijn.

 

Shoppen bij bol.com

 

Zo, wij doen nu onze bolhoed en bolletjestrui aan en we bollen het nu af voor een feestje met spaghetti bolognaise!

 

Vele groetjes

Het Trooper & Rainbow4Kids team