Het project steunen

 

 

Wil je ons project steunen?

Dan kun je dit doen op verschillende manieren:

 

 


Ukunda Kids Support
UKUNDA KIDS SUPPORT = € 145 per jaar
  • Persoonlijk contact met uw eigen sponsorkindje;
  • Aankoop educatief materiaal;
  • Aanbieden van gratis lunch en ontbijt.
  • ...Ukunda Teachers Support
UKUNDA TEACHERS SUPPORT = € 145 per jaar

Naast het sponsorprogramma voor de kinderen bieden wij ook een programma aan om voor ons onderwijzend en opvoedend personeel iets extra's te kunnen aanbieden zoals:

  • Extra leerboeken
  • Hen de kans te geven om zich verder bij te scholen
  • Ook proberen we hen nu en dan financieel vooruit te helpen met wat extra loon, zodat ze zeker blijven kiezen om in onze school les te geven
Ukunda School Support
UKUNDA SCHOOL SUPPORT = vrije gift voor de dagelijkse werking
Hiermee kunnen we onvoorziene kosten en nodige investeringen financieren.Zélf iets organiseren
Wil je zélf iets organiseren ten voordele van Rainbow4Kids?
Een actie voor Rainbow4Kids kan van alles zijn. Een spaghettifeest. Een wafelverkoop. Een pannenkoekenslag. Een concert. Een sportevent. Een voettocht. Een missiefeest. Een actie tijdens "De Warmste Week". Het kan allemaal. Verwittig ons wel voor je ermee start aub. Dat kan makkelijk en snel met een mailtje naar Mary Rose (mrdm01@gmail.com) die zich bezighoudt met de Rainbow4Kids-events. We kunnen je dan helpen met allerlei dingen, zoals promotie. En we zorgen ervoor dat je de naam en het logo van Rainbow4Kids kan gebruiken.Rainbow4Kids uitnodigen op een event

Wil je graag dat iemand van Rainbow4Kids aanwezig is op je event?

Een event van een serviceclub? Een informatie-avond of ledenfeest van een vereniging? Een project op school? Een actie van een bedrijf? Wat anders dat mensen kan warm maken voor ons project? Wij komen graag vertellen wat Rainbow4Kids is, wat we doen, hoe we dat doen en welke resultaten we behalen of nog willen behalen. Als dat kan op de plek van het event, brengen we een mooie presentatie mee die we projecteren. We kunnen die presentatie aanpassen aan elke leeftijd, naargelang het publiek, van kleuters tot... Wil je hier meer van weten? Mail even met Mary Rose (mrdm01@gmail.com).

Een schenking bij overlijden

In België kan je bij je overlijden 'een goed doel' steunen door een stukje erfenis weg te schenken. Dat goed doel kan ook Rainbow4Kids zijn. Je notaris kan je er zeker meer over vertellen. Hij zal je vragen welk goed doel hij kan vermelden. Dat is dan 'Rainbow4Kids vzw'. Hij zal ook ons ondernemingsnummer nodig hebben.

Dat is BE 0886.676.109. Meer informatie hierover kan je krijgen bij Katrien Vermeersch katrien@rainbow4kids.be.

Er is ook een brochure ('Maak het verschil, een goed doel in je testament') die je hier kan downloaden.