Activiteiten

 

Missiefeest Zuun
MISSIEFEEST ZUUN

Op zondag 6 oktober 2019 organiseert de werkgroep ‘Missie Zuun’ haar jaarlijks eetfestijn ten voordele van een viertal projecten in Congo; Kenia; Zuid-Afrika en Haïti.

 

Je bent van harte welkom in het parochiecentrum Sint-Lutgardis, Arthur Quintusstraat 24 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw vanaf 11.30 u. tot 19.30 u. De keuken gaat open vanaf 12.00 u. Op het menu: soep; kaaskroketten; croque-monsieur (2); witte en/of zwarte pensen met appelmoes of sla en frietjes; Bourgondische stoverij met sla en frietjes. Aangepast kindermenu. En als dessert: ijscoupes en een keuze van taart. En natuurlijk aangepaste drank naar ieders keus. Je bent van harte welkom.

 

Eén van de projecten die gesteund wordt met de opbrengst van dit missiefeest is het welbekende project van juf Katrien en haar team van ‘Rainbow4kids’. Graag willen ze de opbrengst van het Missiefeest gebruiken om fruit aan te kopen, want omdat de kinderen thuis in erbarmelijke omstandigheden leven, wil 'Rainbow4Kids' alle peuters en kleuters iedere schooldag een exra stuk fruit aanbieden, wat een grote hap uit ons budget betekent. Het zou spijtig zijn als we dit initiatief zouden moeten stopzetten omwille van de ontbrekende euro's.