Activiteiten

 

Happening 2024




🌈 Rainbow4Kids Happening: Een dag vol beweging en solidariteit 🚶‍♂️🚴‍♀️

 

Op 25 mei transformeert Rainbow4Kids de kalender met een unieke happening die zowel wandelaars als fietsers uitnodigt om deel te nemen aan een dag vol activiteiten, plezier en solidariteit. Dit evenement, dat plaatsvindt van 8 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds, is meer dan een sportieve uitdaging; het is een kans om bij te dragen aan een nobel doel: het ondersteunen van onderwijsprojecten voor kinderen in minder bevoorrechte gebieden.

 

Een dag vol activiteiten:

  • Datum: 25 mei 2024
  • Tijdstip: Van 8 uur tot 20 uur, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan starten en genieten van de dag.
  • Locatie: Trefcentrum Sint-Jozef in Eizeringen (Carnaalstraat 37, 1750 Eizeringen), het kloppende hart van onze activiteiten, waar vrienden, families en individuele deelnemers samenkomen voor een dag vol positieve energie.

 

Voor iedereen wat wils:

  • Wandelaars: Kies uit routes van 5, 8, 10, 12, of 15 km door de prachtige omgeving. Elke route is zorgvuldig uitgestippeld om zowel ervaren wandelaars als gezinnen met kinderen een aangename ervaring te bieden.
  • Fietsers: Voor de fietsliefhebbers is er de mogelijkheid om de bekende Nellekensroute van 43 km te volgen. Een prachtige tocht die garant staat voor een dag vol ontdekkingen en plezier.

 

Non-Stop Gezelligheid:

De bar en keuken van Trefcentrum Sint-Jozef zullen gedurende de hele dag "non-stop" open zijn. Dit betekent dat je op elk moment van de dag kunt genieten van heerlijke versnaperingen, een verfrissend drankje, een overheerlijke spaghetti en verschillende desserts. Of je nu terugkomt van je wandeling, even pauzeert tijdens je fietstocht, of gewoon wilt genieten van de sfeer, onze deuren staan open voor iedereen.

 

Doe mee en maak een verschil:

Deze happening is meer dan een sportieve uitdaging; het is een kans om bij te dragen aan een wereld waarin elk kind toegang heeft tot kwalitatief onderwijs. Door deel te nemen, steun je de projecten van Rainbow4Kids die een directe impact hebben op de levens en toekomst van kinderen in Kenia.

 

Hoe deel te nemen:

Er is geen inschrijvingsgeld vereist, maar we moedigen elke deelnemer aan om een bijdrage te leveren naar eigen vermogen. Deze bijdragen gaan direct naar onze onderwijsprojecten. Wil je na je activiteit genieten van een heerlijke spaghetti, laat het ons dan vooraf weten via dany@rainbow4kids.be, zodat we voor iedereen voldoende kunnen voorzien.

 

Sluit je aan bij onze beweging:

Trek je wandelschoenen aan of pomp je fietsbanden op en sluit je aan bij onze gemeenschap die gelooft in de kracht van solidariteit en sport. Samen kunnen we een verschil maken en stappen zetten naar een betere toekomst voor kinderen over de hele wereld.

Voor meer informatie, contacteer ons via dany@rainbow4kids.be. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 25 mei bij Trefcentrum Sint-Jozef in Eizeringen!

 

Foto: Christine Meyts